Bemutatkozás

Célunk, hogy felnyissuk a kis- és középvállalkozások szemét, megfelelő MARKETING NÉLKÜL NEM MEGY! Elemezzük, bíráljuk és segítsük a multinacionális vállalatok kampányait, amikből ötletet meríthetünk, ezáltal profitot termelhetünk Önöknek. A folyamatosan frissülő oldalon tanácsokkal, kreatív ötletekkel, technikákkal és szakmabeli újdonságokkal segítjük munkájukat.

Motiváció

2013.04.16. 16:23 Kristóf Martincsek

 Mindenképpen szerettem volna egy olyan részt készíteni, ahol a motivációról vagyis az ösztönzésről van szó. Miután az elmúlt két hétben eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok és nem jutott idő az írásra, - de talán az igazi probléma, hogy nem jutott kellő energia és motiváció - így most jött el a pillanat az ösztönzésre!

  Mivel kis- és középvállalkozók munkáját segítjük, így olyan motivációs eszközöket fogok bemutatni, amikkel valószínűleg sokan találkoztatok, de többen el is mentetek mellettük vagy butaságnak tartottátok őket. Ebben a munkakörben, ahol nem igazán van közvetlen főnökünk, sokszor előfordul a motiváció hiánya, a komoly projektek utáni- vagy közbeni fáradtság, a kreativitás lanyhulása.

  A kreativitás élénkítésre és úgymond saját magunk ösztönzésre javaslom olyan internetes motiváló oldalak böngészését, ahol kicsit elrugaszkodhatunk a mindennapjainktól. Ezeken az oldalakon képeket nézhetünk vagy cikkeket olvashatunk a legmodernebb technikai újdonságokról, szebbnél-szebb helyekről, természetről, divatról, művészetről, stb. Ezekből energiát meríthetünk a holnaphoz, kitűzhetünk új célokat, és több esetben új ötletek merülhetnek fel a böngészés közben. 

Motivációs oldalak:

 

  Az utolsó link felkeltheti jobban a figyelmeteket, ugyanis ez egy budapesti (ezúton is elnézést a "nem budapesti" lakosoktól) oldal, amin a legjobb helyek, programok lelhetőek fel. MERT, a legjobb motivációs tényező és a kiégésre a gyógyszer a PIHENÉS... Ezáltal töltődünk fel, kapcsolunk ki, szabadabban tudunk gondolkodni és kivel nem fordult elő, hogy a legjobb ötlete NEM munka közben ötlött az eszébe?! Sajnos velem is rengetegszer fordul elő, hogy nem tudok szabadulni a munkától, de néha lazítani kell, hogy utána produktívabbak legyünk!

tumblr_lylbey03Jg1qz7sw8o1_500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkommunikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr75229720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása